Fördela pastan i en smord ugnsform. Strö över hälften av den rivna osten.
Finhacka lökarna och fräs det i margarinet. Häll över tomaterna och crème fraichen .Rör om väl.Tillsätt skivade champinjoner och smula över buljongtärningen. Låt puttra 15 minuter.
Rensa och dela kycklingen i mindre bitar och strimla skinkan. Tillsätt kyckling och skinka i tomatsåsen. Smaka av med salt och peppar.
Häll såsen över pastan och strö på resten av osten. Gratinera i ca 20 minuter i 225 grader. Strö på hackad persilja strax före servering.
Stekte kycklingfile' som jag kryddade med grillkrydda, i stället för grillad kyckling. Funkade lika bra. Suveränt gott, det kommer jag att servera fler gånger. Tack för ett bra recept.
Var kommer creme fraîchen in?
Stekte kycklingfile' som jag kryddade med grillkrydda, i stället för grillad kyckling. Funkade lika bra. Suveränt gott, det kommer jag att servera fler gånger. Tack för ett bra recept.