Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig pastasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En god sallad som man kan äta till kött eller kyckling eller servera som en ensamrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pasta. (gärna snäckor som tar upp "såsen" bra.) Rör ihop 1 burk creme fraiche (eller lätt creme fraich om så önskas) med en god mögelost (eller en krämig dessertost typ Cantandou). Blanda någon sallad, gärna Ruccola, med lite soltorkade tomater och salladslök (eller tunna skivor purjolök). Häll krämen över den varma pastan och blanda detta med grönsakerna. Krydda med lite salt och peppar, gärna grovmalen svartpeppar. Dekorera med gurkörtsblommor eller basilikablad. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pm 17 maj 2009

    yummie, detta ska jag prova i sommar! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.