Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig potatisgratäng med vitlök och örter

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott till lammkotletter och ugnsbakade körsbärstomater

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200º. Skala och skiva potatisen tunt. Koka upp crème fraiche,grädde och mjölk. Salta och peppra. Smöra formen och lägg i potatisskivorna. Häll över den heta gräddmjölken. Toppa med riven ost. Grädda ca 40 minuter tills gratängen fått fin färg och potatisen är mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.