Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig rabarberkaka med caswenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Festfin kaka med sötsyrlig smak, krämig mitt och krispiga nötter på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Rör ihop smör-&rapsolja, socker, ägg, gräddfil och mjöl blandat med bakpulver. Häll det i en smord och bröad form ca 24 cm i diameter.
  3. Skiva rabarbern och blanda med potatismjöl. Hacka nötterna grovt. Strö först rabarber och sedan nötter över kakan.
  4. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Sikta över vaniljsocker vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 14 juni 2014

    kanongod, kommer att göras fler gånger. 5 i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.