Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Underbart god till eftermiddagskaffet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda de torra ingredienserna till degen, tillsätt det smälta smöret och rör ihop till en smulig deg Tryck ut degen i en pajform ca 24 cm i diameter Skala rabarbern om det behövs Blanda rabarbern med socker, kanel och mjöl fördela över degen Häll grädde över och grädda i nedre delen av ugnen ca 30-40 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • daddyrox 1 mars 2009

    Supergott, en riktig hit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.