Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig renskavsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Idag kom jag på att jag skulle äta renskav vilket jag inte har gjort på jättelänge. Då prövade jag detta goda recept.

Ingredienser

Instruktioner

Stek renskav, lök och kantareller i smör tills renskaven är finfördelad och inte längre röd/rosa i färgen. Rör ner crème fraiche och grädde, låt koka 5 min. Rör ner potatisen, smaka av med gelé, salt och peppar. Fräs purjolöken mjuk i smör, lägg den ovanpå köttet. Du kan också välja att lägga i purjolöken när du lägger i potatisen, då behöver den inte fräsas först. Toppa med tranbär eller lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.