Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig röra med gustavskorv (daladelikatess) till bakpotatis, grönsaksdip eller tunnbrödsrullar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Supergod, mättande och snabblagad. Smakrik. Fungerar i de flesta sammanhang.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka korven. Rör ihop gräddfil, pepparrot och senap, tillsätt korven.
  2. Ät och njut, till bakpotatis/tunnbrödsrullar/grönsaker som ska dipas.
  3. Till bakpotatisen gör jag också en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annis70 2 maj 2010

    Denna gustavskorv är ju så underbart god.Brukar äta den när jag kommer till min kusin i Borlänge.Men den är så svår att få tag i häruppe i västernorrland. :(

  • gosmamman 2 maj 2010

    Hoppas du får gustavskorv när du får besök från Dalarna. Vi brukar faktiskt ta med den till vår son i Bangkok också! Carin "gosmamman"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.