Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig skagenpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och snabbt fixar du till den här goda såsen. God till både ris och pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och pudra över mjölet, rör så det är klumpfritt.
  2. Tillsätt grädde, vin, fond, peppar och salt. Sjud såsen några minuter under vispning.
  3. Smaka av och tillsätt ärtor, räkor och crabfish. Ge ett kort uppkok och tillsätt dillen.
  4. Servera genast med ris eller pasta.
  5. Tips: Man kan utesluta vinet och ersätta det med 1 msk pressad citronsaft.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.