Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig sommarlax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god laxrätt helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela champinjonerna och skär löken i tunna skivor.
  2. Hetta upp olivoljan i en rymlig stekpanna. Krydda laxen med salt och peppar och stek den gyllenbrun på ena sidan. Vänd den och lägg champinjoner, salladslök och sockerärter i pannan, vid sidan om laxen.
  3. Häll på vin, grädde och buljong. Hacka dillen och vänd ner i såsen. Koka upp och låt småputtra i 5 min.
  4. Strö lite rivet citronskal på laxen och servera den gärna med dillkokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.