Underbart god med färsk pasta till.
Min nya favoritpastarätt. Dessutom enkelt
Instruktioner
- Skär fläskfilén i tunna strimlor.
Skala, halvera och skiva löken.
Ansa och strimla paprikorna.
Ansa och skiva champinjonerna.
- Hetta upp 1 msk olja på medelvärme i en stekpanna.
Tillsätt den strimlade fläskfilén och bryn under omrörning i ca 5 minuter.
Lägg upp köttet på ett fat.
- Bryn lök, paprika, champinjoner, senapspulver och svartpeppar.
Fräs under omrörning tills grönsakerna blivit mjuka, ca 5 minuter.
- Koka pastan enligt paketets anvisningar. Låt den rinna av och håll den varm.
- Tillsätt buljongen, sjud upp och låt sjuda tills blandningen har reducerats, ca 5 minuter.
Rör om då och då. Blanda ner kött, ärter, crème fraiche och tomatpuré.
Låt alltsammans suda tills det är genomvarmt, ca 3 min.
- Lägg upp pastan på tallrikar, portionera upp stroganoffen och servera genast.
Publicerat den
29 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett jättegott recept, kommer att tillagas många gånger.
(2ª försöket att skicka dig denna kommentar) Tack Queenie! Hade inte kyclingbuljong, sá jag tog köttbuljong istället, men det blev SUPER! Bästa stroganoff jag gjort.