Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig vitlöksdoftande fiskgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så gott så gott så gott...och enkelt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar. Dela zucchinin på längden och Skär ½ cm tjocka skivor. Skala och klyfta lök. Fräs lök och zucchini i smör. Pressa över vitlöksklyftorna.
  2. Tillsätt vin. Rör ut mjölet i grädden och tillsätt så detta tillsammans med buljongtärningen/fonden, senap och persilja. Låt såsen koka upp.
  3. Salta och peppra fisken. Lägg ner den i såsen. Låt fisken koka på svag värme i ca. 5-10 min, beroende på filéernas tjocklek.
  4. Servera med potatis, gärna färskpotatis vid säsong, eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heisjo 9 juni 2009

    Supergott. Lite klippt persilja över vid serveringen förhöjer synintrycket som annars är lite "blekt"

  • shalona 9 juni 2009

    Så sant så sant... =) Brukar jag göra med, men glömde att skriva...tur du kom på det! ;) *L*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.