- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Så gott så gott så gott...och enkelt...
Instruktioner
- Skär fisken i bitar. Dela zucchinin på längden och Skär ½ cm tjocka skivor. Skala och klyfta lök.
Fräs lök och zucchini i smör. Pressa över vitlöksklyftorna.
- Tillsätt vin. Rör ut mjölet i grädden och tillsätt så detta tillsammans med buljongtärningen/fonden, senap och persilja. Låt såsen koka upp.
- Salta och peppra fisken. Lägg ner den i såsen. Låt fisken koka på svag värme i ca. 5-10 min, beroende på filéernas tjocklek.
- Servera med potatis, gärna färskpotatis vid säsong, eller ris.
Publicerat den
18 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott. Lite klippt persilja över vid serveringen förhöjer synintrycket som annars är lite "blekt"
Så sant så sant... =) Brukar jag göra med, men glömde att skriva...tur du kom på det! ;) *L*