Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämkaka med kaffe

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Söt krämig och underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Blanda ihop de torra ingridienserna och rör ner i äggröran. Smält margarinet och blanda i smeten tillsammans med mjölken. Rör ihop smeten och häll i smord bröad form, med löstagbar kant. Grädda längst ner i ugnen,175grader i ca 40 min . Tag ut kakan och låt svalna .Rör ihop kaffekrämen. Dela kakan på mitten och bred ut krämen. Rör ihop glasyren och bred på kakan. Dekorera med tex valnötter och pudra över florsocker,men det är ej nödvändigt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tine 15 april 2008

    Har provat din kladdkaka, Den var väldigt god. Men jag känner att jag skulle vilja ta bort lite sött från den (Det är en riktig kalloribomb) Men God Tine

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.