Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kraterbullar

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda bullar med kanelfyllning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Degen: Blanda mjöl, socker och bakpulver. Finfördela margarinet med fingertopparna. Tillsätt mjölken. Arbeta raskt ihop degen med träsked. Låt degen stå på kall plats en stund före utbakningen.
  2. Utbakning: Blanda alla ingredienser till fyllningen. Blanda ut degen med lite extra mjöl till små släta bullar. Lägg dem på smord plåt eller använd bakplåtspapper. Gör en fördjupning mitt i varje bulle.. Lägg en klick av fyllning däri.
  3. Grädda i 225 grader ca 10min

Kommentarer (6)

  • annanasen 23 april 2008

    väldigt delikata!!! ska prova baka dom själv nu med, blir säkert inte lika bra som dina:/

  • sofiiia 27 april 2008

    Mycket goda!! Måste bara prova dem själv!!

  • johannapanna 6 september 2008

    dessa bakade jag för flera årsen i skolan och råkade av misstag slarva bort receptet blev så himla glad häromdan när jag hjälp av en tjej fick reda på att de fanns här... skall ställa mig nu och baka dessa underbara bullar!!

  • emmsipemmsi 6 april 2010

    hej ! jag ville bara säga att jag hade bakat dessa bullarna på hemkunskapen och dom blev jätte goda , men jag bakade dessa hemma nu med hjälp av ditt recept och dom blev fantastiskt gott ! tack för hjälpen :)

  • Stenis96 9 september 2010

    Jag har också bakat dom på hemkunskapen och ville ha receptet så tack :)

  • JuliaR92 20 februari 2012

    Tack och lov! Jag har letat efter det här receptet, de är gudomligt goda! Jag slarvade också bort mitt recept från hemkunskapen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.