Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En gryta med mycket smak. Blir bara godare om den får stå och "dra" en dag.

Ingredienser

Instruktioner

Skär korven i skivor och stek i stekgryta. Ta bort korven och lägg i köttet. Bryn köttet i korvfettet. Strimla paprikan. Salta och peppra köttet och strö över mjölet. Lägg tillbaka korven i grytan och tillsätt syltlök,oliver,hackad gurka,paprika och grädden. Koka grytan 15-20 minuter Smaka av med spad från syltlöken och pressa i vitlöken.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • anehas 8 april 2008

    Har själv gjort denna gryta flera gånger. Kanongod!!

  • Nettie 26 maj 2008

    Jättegod gryta, enkel och snabb att tillaga dessutom.

  • cjanstad 25 oktober 2009

    använde vildsvinskött. Blev lika gott som fläskfile.

  • MariaNyckelpiga 21 december 2011

    Denna gjorde jag till 20 personer. Jag tog receptet och multiplicerade med fyra, vilket gav massor med mat över. Alla tyckte det var gott och det var enkelt att göra Jag bjöd på kokt potatis och sallad till. Men till resterna gjorde vi pressad potatis, vilket var ännu godare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.