Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god och mustig gryta. Många ingredienser, men jättelätt att tillaga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 1 cm tjocka skivor. Skär korven i skivor och bryn den i en tjockbottnad gryta. Ta upp korvarna, lägg dem åt sidan och bryn filén i fettet. Krydda med salt, peppar och mejram. Strö över mjölet.
  2. Tillsätt syltlöken, oliverna, den hackade gurkan och paprikan. Slå på grädden och låt koka i ca 10 min. Smaka ev. av med spad från syltlöken.
  3. Serveras med ris och en grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • farmoringer 3 november 2009

    Tack för ett jättegott recept. Det enda som jag inte hade med var oliverna. Blev även gott i matlådan...Så tummen upp för denna rätt...

  • tycons 4 maj 2010

    Jättegott recept som vi fick smaka i helgen av en kompis. Nu har jag med sparat ner det !!!! 5 plus

  • amandolo 25 april 2013

    Tack för ett jättebra recept, blev supergott! / Amanda hedren

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.