Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

KREOLSK GRYTA

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går även med potatis till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinkan i grytbitar, och löken i tunna klyftor. Bryn köttbitar och lök. Lägg över i en gryta. Salta och peppra. Tillsätt vatten, fond och grädde. Låt grytan sjuda 10 minuter. Skär korven i bitar och bryn den. Blanda ner den och paprikan i grytan. Rör om och låt sjuda i 5 minuter. Skär saltgurkan i långa klyftor. Lägg ner gurka och oliver i grytan.
  2. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.