Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kreolsk skaldjursrätt

 
Skriv ut

En gammal 80-talsrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Hacka lök och vitlök väldigt fint och fräs genomskinligt i smör. Dofta över curry och paprikapulver. Låt fräsa någon minut. Slå på grädde, vin och eventuellt saft från ananasen. Låt koka ihop ett par minuter. Kärna ur paprikan och chilin och skär strimlor. Skär ananasen i bitar och skiva bananen och häll ner i grytan och låt koka med en stund. Tillsätt till sist banan, ananas, chili och räkor. Värm hastigt och smaka av med salt, peppar och ev mera kryddor. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.