Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kreolska söndagsgrytan

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktigt smaskig fläskfilégryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén, skär den i tjocka skivor som bultas lätt med handen. Skär korvarna i skivor och bryn dem i tjockbottnad gryta. Ta upp korvarna, lägg dem åt sidan och bryn filéskivorna i flottet. Krydda med salt, svartpeppar och mejram. Strö över mjöl och tillsätt syltlök, oliver, paprika, ättiksgurka och korvskivorna. Slå på grädden och låt puttra ca 10 min.
  2. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zizzi08 18 februari 2008

    Kanon gott

  • monkan1 6 april 2008

    Hej o tusen tack för ett kanonrecept. Vi åt kreolska grytan idag och den smakar meeeer! Supergod! Kommer att tillaga den många gånger./ Monkan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.