Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kreolskans gryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är ett gammalt recept som jag inte vet var jag fått det ifrån! Jag har lagat denna rätt i många år och rätten uppskattas mycket varje gång den serveras.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva köttet och stek fläskfilén några minuter på var sida och lägg den i en stor gryta,skiva och stek korvarna, paprikan och blanda med fläskfilén. Blanda sedan i alla ingredienser i grytan. Strö över vetemjölet och häll på grädden. Krydda. Rör om och smaka av. Serveras med ris och grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • asaaape 20 augusti 2008

    Det ar fran Gulskorn.se och heter sondagsgryta!

  • maerta 9 december 2009

    Det här receptet känner jag igen! Det är från Allt om Mat och heter precis som du skrev "Kreolskans gryta". Jättegod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.