Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kreolskans Söndagsgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En himmelsk gryta...

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet och lägg i en stor gryta. Lägg i syltlök, oliver, paprika, ättiksgurka och mejram i grytan med köttet. Vispa ihop vetemjöl med lite grädde eller vatten och häll i grytan. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt koka ihop och lägg mot slutet i kabanosskorvarna i bitar. Denna kan göras helt klar och värmas upp när gästerna kommer. Smaklig Måltid. Lycka till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.