Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig fänkålssallad med cocktailtomater

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En fräch sallad som passar bra till canelloni. Tunna, krispiga skivor av fänkål, syrliga tomater och salt parmesanost i god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort toppen på fänkålen. Halvera den och skär bort mittstocken. Skär fänkålen i mycket tunna skivor. Halvera tomaterna.
  2. Blanda olja, vinäger, salt och peppar i en bunke. Tillsätt fänkålen och krama i dressingen. Blanda ner tomaterna och oregano. Lägg upp på ett serveringsfat och hyvla över parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.