Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig kokos- och popcornpaj

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Krispig kokos- och popcornpaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda popcorn och kokosflingor i en stor smörad skål.
  2. Blanda ihop socker, sirap, smör, vatten och salt i en kastrull. Koka upp och rör tills sockret har lösts upp.
  3. Fortsätt att koka tills sirapen blir hård och knäckig, ca 140º med termometer. Blanda i vaniljsocker. Smöra pajformen och lägg i popcornblandningen. Häll sedan sirapsblandningen över popcornen och fördela jämnt.
  4. Markera pajen i trekantsbitar. Kyl den fram till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.