Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig kyckling och bakad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmmums

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Krossa chipsen i en matberedare eller mortel. Skär kycklingfilén i mindre bitar. Panera kycklingfilén med tortillachipsen och stek i matfett. Krydda med salt och peppar.
  2. 2. Vispa crème fraiche, chipotle paste och salt med elvisp i ca 2 minuter till en tjock konsistens. Blanda i gräslök.
  3. 3. Servera med bakad potatis, chipotlecrème, Habanero & Tequila Salsa och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.