Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig mandelnougat

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta mandeln gyllenbrun i en torr stekpanna.
  2. Smält nougaten över vattenbad. Finhacka chokladen och låt den smälta i nougatmassan. Tillsätt råsockret och blanda väl. Blanda i mandeln.
  3. Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll i chokladmassan. Låt stelna till dagen efter, då den skärs i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.