Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig rödkåls-coleslaw med fänkål och äpple

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Sätt en annan twist på din coleslaw. Denna coleslaw är god till det mesta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla rödkål, fänkål och lägg i ett durkslag. Strö lite salt på kålen och låt dra i ca 10 minuter. Rosta kumminfröna i en torr stekpanna.
  2. Strimla äpplet med skal och blanda med rödkål, fänkål, rostad kummin, majonnäs och svartpeppar från kvarn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.