Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig sallad med fänkål och granatäpple

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Krispig fänkål, syrligt granatäpple och sälta från Apetinaost är en superfräsch smakkombination. Hittar du inte granatäpple kan det bytas mot fintärnat äpple av syrlig sort.

Ingredienser

Instruktioner

Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Skär varje halva i mycket tunna skivor. Smula osten. Skär granatäpplet i fyra klyftor och ta ut de röda kärnorna, se till så att de tunna hinnorna inte kommer med. Blanda olja, citronsaft, salt och peppar i en bunke. Lägg i fänkålen och blanda ordentligt. Lägg upp på ett fat och fördela ost och granatäpple över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.