Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig sallad med kassler och soltorkade tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott, krispigt och lätt. Inga konstigheter här inte. Jag hade inte pasta i salladen, men när jag väl serverade insåg jag att man kan gott ha lite pasta i. Detta är bara ett gott recept på en sallad som jag har slängt ihop en sådan här vanlig måndag. Du slipper paltkoma och blir bara skönt mätt. Jag hade mina egna soltorkade tomater (som är babyplommontomater) och hade ca 20 st, för att de är så små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj spenaten, torka och lägg upp i ett vackert fat. Använd en osthyvel och hyvla fina skivor av moroten. Skär gurkan i tunna slantar och finhacka de soltorkade tomaterna. Strö detta över salladen. Hacka kasslern i små bitar och strö över. Skär tomaterna i klyftor och lägg på salladen. Strö över lite oregano. Vill du göra det matigare kan du även blanda ner pasta.
  2. Pressa ner vitlöksklyftorna i en skål och blanda ner de andra ingredienserna. Vill du ha lite sting, pudra över lite jalapeno och smaka av med vitpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • spelconny 5 maj 2012

    Ville spara i kokboken, men det kan ju inte bara vara jag som hört uttrycket lunch?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.