Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig vinbärspaj

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Cruchy müsli gör den här pajen extra krispig och fin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör samman matfettet och råsockret. Tillsätt resterande ingredienser och hacka snabbt samman till en smulig deg.
  3. Fyllning: Strö ut bären jämnt i en pajform som mäter ca 24 cm i diameter. Blanda samman råsockret och potatismjölet, strö blandningen över bären.
  4. Smula degen över fyllningen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 min.
  5. Servera pajen lätt ljummen med en klick lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.