Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

krispiga chokladbars med messmör

(1 kommentar)  
krispiga chokladbars med messmör krispiga chokladbars med messmör
  • Tid: 2 timmar 10 minuter
Skriv ut

När orken tryter eller bara som en liten kaka till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 20 bitar
  2. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i micro eller över vattenbad tillsammans med messmöret. Tillsätt branflakes och russin och rör om tills allt täcks av chokladen. Tryck ut smeten i ett jämnt lager i en form, ca 12*20 cm , klädd invändigt med smörgåspapper. Låt stelna i kylen ca 2 timmar och skär sedan i bitar. Förvara i kyl.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kicki8 20 juli 2013

    Gott, men sött. Ska prova med mindre messmör och sötmandel nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.