Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga marsipanägg

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Låt chokladen stelna innan du avnjuter äggen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka saltrostade mandlar fint och blanda samman med marsipanen.
  2. Dela upp i 30 bollar och forma som små ägg.
  3. Smält chokladen enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Färga ev. chokladen med lite karamellfärg.
  5. Rulla äggen med lite choklad i handen och sedan i strösslet.
  6. Låt chokladen stelna innan du avnjuter äggen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.