Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbara, varma räkor som dessutom går mycket fort att tillaga. Ät en annorlunda lunch och få tid över till annat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på grillen. Klä en plåt med aluminiumfolie och smörj folien med olja.
  2. Blanda majonnäs, senap, persilja, citronsaft och tabasco i en skål. Blanda väl.
  3. Blanda ströbröd, dragon och salt i en djup tallrik.
  4. Doppa räkorna i majonnäsblandningen så att de blir helt täckta. Panera dem sedan i ströbrödsblandningen. Tryck till lite så att ströbrödet fastnar och täcker räkorna ordentligt.
  5. Lägg räkorna på den förberedda plåten. Grilla dem 10 cm från värmen tills de är gyllene, ca 5 minuter, vänd dem en gång. Lägg upp räkorna och servera dem varma.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • agaleb 22 september 2009

    Skall man äta dem utan tillbehör? Blir man mätt då?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.