Underbara, varma räkor som dessutom går mycket fort att tillaga. Ät en annorlunda lunch och få tid över till annat.
Instruktioner
- Sätt på grillen. Klä en plåt med aluminiumfolie och smörj folien med olja.
- Blanda majonnäs, senap, persilja, citronsaft och tabasco i en skål. Blanda väl.
- Blanda ströbröd, dragon och salt i en djup tallrik.
- Doppa räkorna i majonnäsblandningen så att de blir helt täckta. Panera dem sedan i ströbrödsblandningen. Tryck till lite så att ströbrödet fastnar och täcker räkorna ordentligt.
- Lägg räkorna på den förberedda plåten. Grilla dem 10 cm från värmen tills de är gyllene, ca 5 minuter, vänd dem en gång. Lägg upp räkorna och servera dem varma.
Publicerat den
11 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Skall man äta dem utan tillbehör? Blir man mätt då?