Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga toscamuffins med apelsin och hasselnötskärnor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Saftiga muffins med smak av apelsin som göms under ett krispigt täcke av hasselnötskärnor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muffinsen: Rör smör och socker poröst och tillsätt äggen ett i taget. Rör ner apelsinskal + saft. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt. Fördela smeten i formarna och grädda 10 min i 200°C. Klicka över glasyren och fortsätt att grädda i ca 5-10 min eller tills glasyren fått fin färg.
  2. Glasyren: Lägg smör, socker, mjölk och mjöl i en kastrull och sjud på svag värme tills den tjocknar. Häll i nötterna, blanda runt och bred sedan över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.