Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kristins renskav

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel och snabb, uppskattad renskavsgryta som med fördel kan serveras med en kall öl eller ett mustigt rödvin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek renskav, svamp och lök. Pudra över mjölet Rör ut med grädde och mjölk.
  2. Smaksätt med några krossade enbär, buljong, fond, soya och salt och peppar. Pressa i vitlöksklyftorna.
  3. Servera med pressad potatis med en klick smör i samt en god grönsallad och gärna svartvinbärsgelé.
  4. Alternativt kan man välja en hemmagjord chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.