Sött möter syrligt. Blir det något över går det utmärkt att frysa.
Instruktioner
- Ugn 200 grader.
- Fyllning:
Bered marsankrämen enl anvisningen på förpackningen.
Vispa grädden och blanda med den kalla marsankrämen. Smaksätt med riven lime. Ställ krämen kallt.
- Maräng:
Vispa äggvitorna till ett fast skum. Vispa ner sockret lite i taget och fortsätt att vispa lite till. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, 30x40 cm. Strö över nötterna.
- Grädda strax under mitten av ugnen ca 15 minuter. Marängen ska vara lite seg och inte helt torr. Låt svalna på plåten.
Vänd upp marängen på ett bakpapper. Vänta ca 10 minuter innan papperet försiktigt lossas. Låt botten svalna helt.
- Bred ut fyllningen jämt över bottnen och strö över lingon. Rulla ihop från långsidan med hjälp av papperet.
Servera genast.
Publicerat den
25 februari 2008
Skriv kommentar