Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kronärtskocksbottnar med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från Georg Bernhard Shaws kokbok vegetariska recept.

Ingredienser

Instruktioner

Häll bort vattnet från bottnarna och lägg dem på botten av en smord eldfast form. Skiva och stek champinjonerna i smör, salta och peppra. Lägg dem på bottnarna. Koka upp vatten och grädde med buljongtärning. Red med ljus redning (Maizena). Låt osten smälta ner i såsen och häll över svampen och skockorna. Gratinera i 200 grader ca 20 minuter. Gör ett gott potatismos och värm ärtorna. Lägg på ärtorna strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.