Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kronärtskockstortilla med serranoskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god förrätt som även passar till buffè

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och strimla purjolök, pressa vitlöken. Skär kronärtskockshjärtan i tunna skivor. Fräs purjolök och vitlök i olja några minuter. Tillsätt kronärtskockshjärtan. Vispa ihop ägg, basilika och parmesanost. Tillsätt det i pannan och krydda. Låt tortilla nästan stanna på svag värme några minuter. Ställ in den i 225 graders ugnsvärme tills den fått färg, ca 5 minuter. Låt svalna och skär upp i 8 bitar. Lägg två bitar på en bädd av ruccolasallad med en skiva skinka fördelat på fyra tallrikar. Ringla över vinägerdressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.