Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kroppkakebröd

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett gott och saftigt bröd man kan göra på spadet som blir när man kokat kroppkakor. Enkelt och lite arbete...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag 1½ liter av bottenspadet när det är fingervarmt och blanda i jäst och mjöl. Häll ev i en kryddpåse med brödkryddor (om du har hemma, kan uteslutas). Låt jäsa 40 minuter.
  2. Forma till limpor och låt jäsa ytterligare 40 minuter. Grädda i 175º ca 45 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.