Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krossad vitlökspotatis med korv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favoritpotatis som passar till det mesta. Den kokta potatisen mosas lätt så att örtoljan kan sugas upp och ge smak före gratineringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Borsta och koka potatisen mjuk. Blanda ihop olja, örter, vitlök och salt. Dela tomaterna i halvor.
  3. Häll av vattnet och häll potatisen på plåt med bakplåtspapper. Krossa potatisen lätt med potatisstöt eller trägaffel. Lägg tomaterna vid sidan om potatisen. Droppa över örtoljan.
  4. Stek i övre delen av ugnen 10-15 minuter.
  5. Servera med korven.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.