Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärschutney

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Som en gnistrande rubin är den här chutneyn. Smaken är frisk och passar bra som tillbehör till kött och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ättika, vatten, sirap, kryddnejlikor, muskotblomma och ingefära i en gryta. Häll i krusbär och den skalade och skivade löken. Koka sakta till simmig konsistens, ca 30 minuter.
  2. Ös upp i rena glasburkar och förvara svalt. Låt den gärna mogna några dagar före användning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.