Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärsmarmelad

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Jättegod och annorlunda marmelad.

Ingredienser

Instruktioner

Snoppa och skölj bären. Koka upp bären med sockret, vattnet och citronsyran. Sjud i 5 min. Drag kastrullen från plattan, tillsätt fruktpektin. Häll upp på rena burkar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • GunsanL 17 juli 2008

    En fråga bara: när sätter man till sockret - före eller efter uppkoket??????????

  • GunsanL 17 juli 2008

    En fråga bara: när sätter man till sockret - före eller efter uppkoket??????????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.