Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärsmarmelad med torkade aprikoser

 
Skriv ut

Lagom söt/syrlig marmelad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg aprikoserna i blöt över natten.
  2. Snoppa och skölj krusbären, mal dem och aprikoserna i köttkvarn, eller kör i matberedare. Väg bärmassan och tillsätt socker.
  3. Koka under lock cirka 45 minuter eller tills den är lagom fast. Rör då och då. Tag marmeladen från värmen. Rör ut natriumbensoatet i 1 dl av marmeladen och tillsätt detta.
  4. Häll upp på rengjorda varma burkar. Förvaras svalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.