Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärsmarmelad med vanilj

(1 kommentar)  
Skriv ut

Härligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa och skölj krusbären. koka krusbär och vatten utan lock i ca 15 minuter.
  2. Skär vaniljstängerna på längden och skrapa ur fröna med en kniv. Tillsätt vanilj och socker, koka upp och koka ytterligare 10-15 minuter utan lock.
  3. Plocka upp vaniljstängerna. Skumma. Låt marmeladen vila i 15 minuter, rör då och då.
  4. Ös upp på rena, varma burkar och sätt på lock. Förvara marmeladen i kylen

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SoffeDoffe 22 augusti 2010

    mycket gott recept , syrligt , sött och helt underbart! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.