Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärsmos

 
Skriv ut

Ett mos som lätt kan frysas i lämpliga portioner och tas fram efterhand när hösten kommer om man vill ha lite sommarkänsla. Perfekt att använda som bas till sorbet, recept kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Frys in i 4 portioner och frys in. Använd 1 portion vajre gång om du vill göra krusbärssorbet.
  2. Blanda vatten och socker och koka i 10 minuter så att sockret smälter. Snoppa krusbären och skölj bären. Koka dem ett par minuter i lagen och låt allt sedan svalna. Kör bär och lag till mos i en mixer eller matberedare och smaka av moset med citron. Dela upp i 4 portioner och frys in.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.