En härlig sylt med frisk syrlig smak, god att blanda i den kylskåpskalla filen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Kokade krusbärssylt enligt detta recept igår. Ger receptet en 4:a, för det var enkelt att förstå och använda. Är egentligen ingen vän av söt sylt, men vill ta vara på krusbärsskörden på något sätt. Får väl ta och testa sylten med fil eller naturell yoghurt sen senare, för nu är den infryst.
Jättegod blev sylten, en sån stark smak det blev av krusbär. Man behöver inte ta så mycke av den, så den räcker länge, tror jag. Betyg 5 från mig, som gillar sylt.
Första gången jag gjorde krusbärssylt! Å denna blev supergod tycker jag! :) Tack för receptet!
Håller nu på med laddning nr 2 av krusbärssylten :-) Och jag måste säga att jag håller med om att den är god i fil. Jätte god! Så tack för ett bra recept med krusbär!
Lätt att göra och super god. Kommer verkligen att använda detta recept igen. Tack :-)