Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krutonger med hjortron och ädelostfyllning

 
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Smarriga krutonger som plockmat med en kanske ovanlig smakkombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Placera krutonger på bakplåt med bakplåtspapper eller i en ugnsform. Låt de ej stå för tätt.
  2. Fyll dem till hälften med hjortronsylt och klicka sedan på ett tunt lager med mjuk ädelost. Se till att de inte fyllda till kanten.
  3. Sätt in i mitten av ugnen på 150 grader och låt stå tills osten har smält. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.