Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddade färsbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig vardagsrätt, som man kan göra i förväg och värma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Hacka champinjonerna. Blanda färsen med lök och champinjoner, salt och kryddorna. Forma färsen till biffar.
  2. Stek dem helst utan extra fett i en fettsnål panna, 2-3 minuter på varje sida. Häll på tomaterna och den söndersmulade buljongtärningen. Låt allt koka på svag värme utan lock ca 5 minuter.
  3. Servera med kokt pasta eller ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hejny 20 augusti 2009

    Mycket god och enkel. Kommer att göra denna rätt fler gånger. Mina barn tyckte också att det var supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.