Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krydddoftande panna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Helt underbart gott. Lättlagat och uppskattat. Alla som har ätit den hos oss har bett om receptet =)

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i tunna strimlor. Fräs kasslern i smör med curryn, vitlöken, purjon och paprikan tills grönsakerna mjuknar. Tillsätt tomatpurén och grädden och låt allt koka ihop. Rör i creme fraichen. Smaka av med eventuellt portvin och salt och peppar. Serveras med ris och sallad,

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bjboman 24 september 2011

    Ska det vara en flaska portvin, 1 dl eller vad???? Låter supergott ju.

  • hansdotter 25 september 2011

    Jag skulle nog smaka av lite emellanåt innan jag tömde en flaska portvin i grytan =) I receptet från svärmor finns inga mått på portvinet, jag antar att det blir till att ta en skvätt i sänder och smaka av. Jag lagar alltid utan portvin och det är mycket gott det också. Hoppas du provar grytan- den är mycket god =)

  • bjboman 11 december 2011

    OOOOOhhhhh!!!!!!! VILKEN underbar kasslerpanna, har nog aldrig ätit så god "geggig" kassler. Älskar den!!!!!! Tusen tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.