Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddhet fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god, mina vänner och övrig familj älskar den, och nu delger jag er den, mums

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 170 grader. Putsa filén fri från hinnor. Blanda soja, sambal olek, socker, vinäger och cayenne och majzena i en kastrull. Koka upp under omrörning. Tillsätt salt och vitlökspeppar om du tycker det behövs .Hacka paprikan. Grilla filén på medelvärme i ca 20 min. Vänd den ett kvart varv var femte minut. Lägg filén i en ugnsäker form. Häll över hälften av den heta såsen och låt stå i ca 30 minuter i ugnen. Skär upp filén i sneda skivor. Lägg dem på ris. Häll över resten av såsen. Strö över rostade sesamfrö eller jordnötter. Servera med den hackade parikan och en grönsallad och ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 28 februari 2009

    Starkt. Gott men torrt, behövs någon mer sås till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.