Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig alkoholfri glögg

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

En smakrik och extra kryddig glögg baserad på druvjuice för att ge den riktiga glöggsmaken.

Ingredienser

Instruktioner

Sjud kryddorna med vattnet under lock på svag värme i 30-60 minuter. Sila bort kryddorna och tillsätt lite koncentrerad druvjuice i taget. Smaka av med önskad mängd juice och socker. Späd ut med vatten om så önskas. Värm upp och servera med russin och mandel.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Alsing 6 januari 2010

    Hej, Jag gjorde denna glögg till vår julfest precis före jul. Vilken succé! Äntligen en god glögg för de som inte dricker alkohol. :-D Rekommanderas varmt.

  • lenasvensson 7 november 2011

    Gjorde den här i helgen, blev riktigt bra så ska göra ännu mer så vi har ett litet lager i jul! :) Hittade dock inte druvjuice så de fick bli svartvinbär istället, men funkar ju lika bra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.