Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig ananassallad med vaniljglass

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Supergott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala ananasen dela den i fyra bitar på längden och skär bort den hårda stocken i mitten. Skär fruktköttet i bitar.
  2. Koka upp vatten, socker och kryddor. Rör så att sockret smälter. Lägg ner ananasen i lagen och sjud ca 10 min utan lock. Ta kastrullen från värmen och låt ananasen kallna.
  3. Skala apelsinen med kniv och skär ut apelsinfiléer. Blanda apelsinklyftor och pressad lime med ananasen. Servera med god vaniljglass..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.